Соларна енергия вкъщи
Фотоволтаични панели

Go Green BG предлага пълна услуга за проектиране и монтаж на слънчеви фотоволтаични системи за новопостроени имоти и модернизиране на слънчеви панели.

Слънчевата фотоволтаична енергия е най-популярната интелигентна енергийна технология, използвана за момента..Дялът от производсто на електроенергия от слънцето нараства постепенно в България. За последните 10 години този дял е отскочил с почти 4%.

Благодарения на напредъка и подобрената ефективност в сферата, вече почти всеки дом може да  разчита  и да се възполва от соларните услуги.

Интегриране на слънчеви панели с домашна батерия

 

Комбинирането на слънчеви панели с инвертор се превърна в най-популярното решение за собствениците на жилища. Тези системи предлагат не само контрол върху консумацията на енергия, но и ви позволяват използването на ток през нощта, като инвертора успява да съхрани неизползваната енергия през светлата част от денонощието.

Go Green BG предлага пълно решение за слънчеви инвертори, което включва; анализиране на вашата пригодност, посочване на правилните технологии за вашия дом и инсталация.

Фотоволтаични панели

Изчислете количеството електроенергия която може да генерирате у дома с няколко лесни стъпки.

Още една стъпка преди резултатите!
Въведете данни за контакт и ще получите вашите индивидуални резултати по имейл в безплатна оферта